Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Women in Tech

Компанија Аптив позива студенте Техничког факултета да учествују у радионици „Women in Tech” која ће се одржати у петак, 24. новембра у просторијама компаније Аптив у Зајечару, у трајању од 10 до 15 часова (за учеснике радионице организован је бесплатан превоз од Факултета до Аптив фабрике и назад).

Аптив је компанија у којој се женама пружа прилика и ресурси да уче, развијају се и граде каријеру у области технике и инжењерства. Широм света компанија развија пројекте који за циљ имају да се оснаже жене у инжењерству и разбију стереотипи о аутомобилској индустрији као типично мушкој области.

Кроз представљање позитивних примера и сјајних узора међу женама из наше компаније, желимо да дамо свој допринос вредновању рада и успеха без обзира на род, као и да охрабримо све младе жене које размишљају да свој каријерни пут започну у аутомобилској индустрији.

Искористите прилику и пријавите се на радионицу где ће компанија Аптив представити своју технологију приказујући ширину доступних могућности за запошљавање и професионално усавршавање инжењера. Инспиративни наступи говорница пружиће вам увид у свет жена у аутомобилској индустрији.

Детаљну агенду радионице можете прочитати у продужетку текста или преузети на овом линку.

Студенти заинтересовани за учешће на радионици могу се пријавити путем мејла или телефона, а контакт особа за пријаву је проф. др Санела Арсић. Број места на радионици је ограничен.

E-mail адреса: saarsic@tfbor.bg.ac.rs

Број телефона: +381 61 136 64 39

Подаци неопходни приликом пријављивања: име, презиме, број индекса, број личне карте, година студија и назив студијског програма.

Објављено 16.11.2023. године у 16:42 часова.
Информације о упису    030 422 375